Sarıgöze İlkokulu
SARIGÖZE KÖYÜ SARIGÖZE KÜME EVLERİ NO 39/1 TUTAK / AĞRI
..

VİZYON

Sorumluluklarını bilen, mücadeleci, üretken, toplumsal ilişkilerinde başarılı, bilgili, becerili, öz güven sahibi, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kurabilen, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerilere sahip, bilgi, teknoloji ve iletişim toplumu olma hedeflerimizi gerçekleştirmek için; bilgiye hızla ulaşabilen, Fiziksel ve ruhsal sağlığı dengeli olan, pratik problem çözme yetisine sahip, çalışkan, Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir.

MİSYON

Bilgiye ulaşmak için,okuyan,inceleyen, araştıran, analiz ve sentez yapabilen, akla ve bilime dayalı olarak kendisini hayata ve üst öğrenime hazırlayan ahlaki değerlere sahip öğrenciler yetiştiren, çevreyle işbirliği içerisinde nitelikli olan bir okul olmak.

Tam Gün

08.30-14.45

Soba

İlçe merkezinden köye servisle ulaşım sağlanmaktadır.

Uydu İnternet (VSAT)

Köy